Jeugd.

De jeugd is de toekomst. Daarom willen wij in Epe de jeugd blijven aanspreken. Door mee te helpen met het opzetten van leuke, interessante en leerzame projecten, kunnen wij de jeugd hopelijk binnen onze Gemeente houden. Op het gebied van activiteiten is er al het een en ander in gang gezet. Wij willen zien dat jongeren gaan meedenken, dus meld je vooral aan!

  • STEK: het Jongeren Activiteiten Centrum waar de jeugd kan samenkomen om leuke activiteiten te ondernemen. Dit wordt georganiseerd in samenwerking met Koppel-Swoe.
  • Jonge Honden: een denktank bestaande uit leerlingen van o.a. de RSG. Zij kunnen vraagstukken uitwerken voor bedrijven, stichtingen, ed.
  • Scholing: In samenwerking met andere organisaties binnen onze gemeente willen we dit gaan opzetten. Een stuk ondersteuning en ontwikkeling voor de jeugd op het gebied van: lezen, rekenen & schrijven. Maar ook een steunpunt in de begeleiding van examentraining, huiswerkbegeleiding, timemanagement/planning & sollicitatieprocedures voor starters.