Een belangrijk onderdeel in het samen mooier maken van onze leefomgeving is de horeca.

Het prachtige pand, de Middenstip, hoe kan een naam zo mooi passen, is het gastvrije thuis van het Episch Centrum. Het achterstallige onderhoud en de huidige gezondheidsperikelen in de samenleving, heeft er toe geleid dat het nog even op zich laat wachten voordat wij de horecadeuren kunnen openen.

De Middenstip is er straks voor iedereen, is goed toegankelijk voor rolstoelen, is prettig verwarmd met een nieuw verwarmingssysteem, dat voldoet aan alle moderne eisen, ook qua luchtverversing. Veiligheid voorop dus. De inrichting biedt vele mogelijkheden voor knusse gezelligheid en grote evenementen. Als je de ruimte hebt, dan moet je hem ook gebruiken.

Voor de jeugd hebben wij veel in petto, er is overigens alle ruimte om samen in gesprek te gaan wat jullie leuk zouden vinden. Je eigen feest, scholierencafé, kindermatinee, een keertje bioscoop, hobbyclub.. Kom maar op met de ideeën, er kan van alles, tenzij het echt niet kan..

We hebben ook plek voor personeel met een beperking. Wij denken niet in beperkingen maar in mogelijkheden, dus daar is geen discussie over. Het wordt gewoon gezellig!

Er wordt binnenkort gestart met de verbouwing in het restaurantgedeelte. De zalen achter en de vergaderruimtes voor de maatschappelijke organisaties blijven gewoon toegankelijk, dus je kunt gewoon bij ons terecht.

Check onze Facebook/ Intagram berichten, en zie hoe het zich ontwikkeld de komende maanden. Wij bruisen van energie.