Epische Avonden

De Epische avonden zijn iedere vrijdagavond van 19 juli t/m 23 augustus op het Kerkplein in Epe.

19 juli
18:00 t/m 00:00

Summer Start

We starten met een open podium waar voor iedereen plek is. Heb je een talent? Geef je dan op! Jij deelt je talent, wij ons podium. En dat levert hele mooie dingen op.

Vervolgens gaan The Veldman Brothers aftrappen als één van de vele bands die langs zullen komen deze zomer. De broers Gerrit (gitaar, zang) en Bennie (Hammond, mondharp, zang) Veldman vormen al jaren lang het onmiskenbare gezicht van de band. Het ultieme bluesbroederschap met een bak aan ervaring zorgt voor een enorme beleving en veel spektakel.

Om de eerste avond in stijl af te sluiten staat the Grand East voor je klaar. Met optredens bij o.a. De Wereld Draait Door en 3FM spelen ze zichzelf voortdurend in de kijker. Gelukkig hebben ze in de drukke programma plek gevonden en gaan ze na 19 juli Epe afvinken op hun agenda.

26 juli
18:00 t/m 00:00

Rock ‘N Roll

Ook deze avond beginnen wij op het kerkplein weer met hét open podium! Heb je een talent? Geef je dan op! Jij deelt je talent, wij ons podium. En dat levert hele mooie dingen op.

Tijdens het open podium zullen een paar Amerikaanse Klassiekers en andere attributen het plein in Rock ’n Roll sferen laten verkeren.

Wanneer de kerkklok 9 uur slaat wisselen Boom Boom Barber en DJ Erik Strijk elkaar af op het podium.

Boom Boom Barber is een Rock and Roll, Rockabilly band met uitstapjes naar Swing en Blues. Door een eigen ‘twist’ te geven aan de covers, weten ze een geheel eigen Boom Boom sound te creëren en moeten de voetjes wel van de vloer!

Daarnaast is Erik Strijk de Eper vleeswording van Rock ’n Roll. Met een passie voor muziek en het radiostation Musicboxz verzekert hij ons van een geslaagde avond.

2 augustus
18:00 t/m 00:00

Foute Party

Dit is de laatste avond waar het open podium zal zijn, de laatste kans dus. Heb je een talent? Geef je dan op! Jij deelt je talent, wij ons podium. En dat levert hele mooie dingen op.

Na het open podium zal het plein in het het teken staan van een feestje wat bij iedereen geliefd is. Van Paul Elstak naar de Backstreet Boys, van Guus Meeuwis tot Grease, vervolgens Rampeneren we naar Snollebollekes en eindigen we met het shirt uit en zwaaien maar! Niet te vergeten: deze avond Krijg Jij De Lach Niet Van Ons Gezicht, maar als Jij Denkt Dat Je Alles Mag Van Mij dan zijn er altijd nog de Vengaboys en Hardwell om het feest compleet te maken.

De klanken van deze avond worden verzorgd door de welbekende Carnavals DJ’s Remco en Laurens. Zij vormen als duo al jaren de garantie voor een topfeest.

9 augustus
20:00 t/m 00:00

Hollandse Avond

Avond nummer vier staat volledig in het teken van het Hollandse lied. Tijdens deze avond zullen verschillende Hollandse artiesten de meest gezellige klanken over het kerkplein laten gaan. Deze week met een andere planning dan de voorgaande drie Epische Avonden. Er is namelijk geen Open Podium meer, maar we starten een uur eerder met het feestprogramma. Een uur eerder dan normaal, dus om 20:00 uur, zal het feest starten en kan er genoten, gelachen en gefeest worden!

16 augustus
18:00 t/m 00:00

Dance With Me

De voorlaatste Epische Avond, nummer vijf alweer, zal volledig in het teken staan van dans.

Om 18:00 uur wordt op het kerkplein gestart met een salsa workshop waar iedereen zijn of haar tropische danskunsten kan showen. Aansluitend volgt er een dansdemonstratie, maar het belangrijkste van deze avond is dat dans gebruikt wordt als iets om te genieten, te ontspannen en te feesten natuurlijk! Hiervoor zullen om 21:00 uur DJ Maestro en Bas van Lier de eerste tracks starten van hun drie uur durende show.

DJ Maestro leeft voor muziek. Ook zijn studies en passies zijn op muziekgebied te vinden. Maar in de zijn leven ontdekte hij de partyscene en werd opnieuw verliefd: verliefd op beats, verliefd op de levensstijl en verliefd op de lange avonden (en vroege ochtenden). Zijn liefde voor klassiek, jazz en clubmuziek combineert hij wat resulteert in dit bijzondere muzikale fenomeen: DJ Maestro. Bas van Lier ondersteund DJ Maestro op dit unieke stuk show en zal met zijn krachtige, moderne en ritmische melodieën de avond fenomenaal maken.

23 augustus
18:00 t/m 00:00

Laatste Ronde

De laatste Epische Avond van 2019 begint met een show op het kerkplein in Epe voor een uniek publiek. Om 18:00 uur zal Men in Music aftrappen. Men in Music is een muzikaal duo dat van elk feest een knalfeest maakt! Deze act is gericht op een uniek publiek: in samenwerking met stichting De Passerel wordt de show speciaal neergezet voor iedereen met een verstandelijke beperking. Daarbij is iedereen welkom, want hoe meer mensen, hoe meer vreugd! Men in Music bestaat uit Jan en John, twee ras-entertainers die niks te gek vinden. De interactie met het publiek vormt de invulling van de show. Verzoekjes, aanvragen of andere speciale dingen: alles is mogelijk!

Om 21:00 uur lost de JPR Strinxband de toppers van Men in Music af. Met ervaring in voorprogramma’s van o.a. Golden Earring, De Dijk, Normaal en Di-Rect, maar ook shows op de Zwarte Cross weet de JPR Strinxband elk feest tot een grandioos succes te maken. Daarbij is geen feesttent, café of festival hen te gek. Tot 23:00 uur zullen zij Epe laten horen wat ze kunnen en bouwen ze toe naar de Final Call Surprise!

De Final Call Surprise, het laatste uur, zal een mysterie blijven tot de dag zelf. Maar één ding is zeker: de Epische Avonden 2019 worden afgesloten met veel spektakel, muziek en verrassingen.

Opgeven Open Podiums

Deze zomer organiseert het Episch Centrum de Epische Avonden, zes vrijdagavonden muziek en gezelligheid op het Kerkplein in Epe. Op drie van deze avonden hebben wij een podium neer gezet waar jij gebruik van kan maken! Dit is een unieke kans om ervaring op te doen, en meters te maken op een groot podium, uiteraard met professioneel licht en geluid.

Het maakt niet uit of je zingt, een instrument bespeeld of een ander muzikaal talent aan Epe wilt showen. Geef je snel op en laat iedereen zien waar jij van gaat stralen!

Je naam*

Je e-mailadres*

Wat wil je gaan doen?*

Welke datum zou je willen optreden?*

Waarom moet Epe jou zien?*

Welke technische ondersteuning heb je nodig?

Sponsoren van de epische avonden

Binnenkort...

Net als het Episch Centrum is deze site in groei, dit stopt waarschijnlijk nooit

Contact opnemen

Naar contact