Nieuws

Publicatie in De Stentor op 7 augustus 2020

By 7 augustus 2020 augustus 17th, 2020 No Comments
Vanaf dag één is de doelstelling van het Episch Centrum, het meehelpen van organisaties om hun maatschappelijke doelen te realiseren. Dat deden wij aan de Pastoor Somstraat, en nu honderd meter verderop aan de Hoofdstraat. 
 
Ter ondersteuning van zowel Episch Centrum, als het pand waar wij nu verkeren, is er een professionele organisaties opgezet genaamd Het Begint Met Delen bv (HBMD bv). Alle inkomsten die niet voor de bekostiging van de organisatie nodig zijn, worden gebruikt om Episch Centrum en haar activiteiten te exploiteren. De oprichter, Michiel de Jong, geniet overigens geen salaris. 
 
Toen wij de kans kregen te verhuizen naar de voormalig Middenstip, ontstond een aanvullende mogelijkheid op onze maatschappelijke activiteiten. Namelijk, het opzetten van een gastvrije thuisbasis voor bewoners van gemeente Epe. Onze ambitie is om deze met oudjaar te openen voor particulieren. Stichtingen en verenigingen zijn alweer welkom om te vergaderen en te focussen op hun ideële doelstellingen. 
 
Wij zijn inmiddels begonnen met een grondige en hoognodige renovatie van het pand. Hierbij kunnen wij best wat hulp gebruiken. Mochten er vragen leven, of onduidelijkheden zijn kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij delen onze plannen graag!

Leave a Reply